Blog archief

FT-113F Flintec afvulweegprocessor

Flintec FT-113 Fill, vul- en doseercontroller is een hightech, slim en economisch instrument voor gebruik bij verschillende vul- en verpakkingsmachines. De configureerbare receptfunctie en slimme afvulalgoritmen bieden grote voordelen bij het gebruik.

De meest voorkomende afvul- en doseertoepassingen passen in een van de 12 vulmodussen. Master-slave-bewerking biedt de installatie en receptoverdracht naar alle slave-controllers (FT-113 Fill) op de machine. Volledige controle over meerkops-zakken of verpakkingsmachines is beschikbaar.

FT-113 Fill heeft recept- en ID-geheugens met elk 250 records, voor vullingen met verschillende materialen en specifieke vullingen zoals batch-gewijs vullen.

De 7 programmeerbare toetsen kunnen worden toegewezen aan de vooraf gedefinieerde functies om een snelle en informatieve bediening te bieden. Vrij programmeerbare digitale in- en uitgangen elimineren extra PLC-vereisten in de kast om de pomp, stuurklep, stikstofzuivering, roterende klep, zakinflator, materiaalactivator enz. van klanten te regelen.

Voor meer informatie: https://www.flintec.com/electronics/weight-indicators/ft-113f

Flintec FT-113F

FT-113F voor het eenvoudig afvullen van vloeistoffen, poeders en korrels.

FT-113F Back side

12 inputs / 14 outputs