Speciaal oplossingen

Weegschalen op maat en speciale krachtmeetopstellingen

Veeken Weegoplossingen B.V. richt zich op het ontwikkelen van gewichts- en krachtmetingstoepassingen. Naast een veelzijdig aanbod in gestandaardiseerde weegtoepassingen kunt u ons ook benaderen voor de ontwikkeling van niet-standaard weegschalen en/of krachtmeetopstellingen. Deze kunnen volledig op maat worden vormgegeven waarbij uw wensen en doelstellingen als basis dienen.

Weegoplossingen op maat

Veeken Weegoplossingen B.V. is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige componenten voor de weegbranche. Hierbij kan gedacht worden aan toepassingen die ingezet kunnen worden om te wegen, te doseren, af te vullen, te controleren of om andere gewichtsmetingen uit te voeren. Daarnaast houden we ons bezig met het vervaardigen van weegtoepassingen die niet in deze sector verkrijgbaar zijn. Deze weegoplossingen worden samen met en voor de gebruiker op maat ontwikkeld. Bij afwijkende weegoplossingen kan gedacht worden aan een afwijkende vormgeving van de weegschalen, het gebruik van afwijkende maten of andere functionaliteiten die afwijken van de standaard toepassingen. Veeken Weegoplossingen B.V. heeft ook mogelijkheden om in maatwerk te voorzien bij een behoefte aan afwijkende krachtopnemers.

Afwijkende weegschaal of krachtopnemer

Wij leveren speciaaloplossingen mocht uw weegprobleem niet met standaard producten op te lossen zijn. Klantspecifieke ontwikkelingen gaan we hierbij niet uit de weg. U kunt ons benaderen voor onder andere: extra platte weegschalen, afwijkende tankweegmogelijkheden, draadloze weegsystemen of mobiele weegsystemen.

Eventuele besturingskasten, wanneer onderdeel van de levering, worden met aansluitschema geleverd of op uw verzoek geïnstalleerd. Daarnaast kunnen we zorgen voor kennisoverdracht met betrekking tot de bediening van de toepassingen. Daarnaast staat onze servicedesk voor u klaar om eventuele problemen met het gebruik van de systemen op te lossen.

Kwalitatief hoogwaardige maatwerk weegoplossingen

Veeken Weegoplossingen B.V. staat in voor kwalitatief hoogwaardige maatwerk weegoplossingen. Heeft u interesse om vrijblijvend met ons af te stemmen hoe wij in uw wensen kunnen voorzien? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken, ons mailen of ons bellen op nummer +31 76 599 1852.

zie ook in de catalogus hieronder voor enkele uitgevoerde projecten

x
Sort By

Klik hier voor de producten: