Service & diensten

Wij verzorgen trainingen voor uw operators en technici. Ook voor uw weegoplossing op maat kunt u bij ons terecht.

Service en trainingen

Van de Veeken kan er voor zorgen dat uw operators en technici over de benodigde kennis en vertrouwen beschikken om uw apparatuur op efficiënte en effectieve wijze te gebruiken en te onderhouden.
Doormiddel van trainingen geven wij uw team toegang tot informatie over de nieuwste ontwikkelingen in uw tak van industrie en onze producten.

Wij bieden een aanpasbare trainingen, van standaard klassikale training tot individuele op de taak gerichte coaching en support, zodat uw team met de benodigde kennis wordt verrijkt.

Soms heeft u niet meer dan een kleine (extra) aanpassing nodig. Door toevoeging van nieuwe functies of aanpassing van uw apparatuur of applicatie kunt u de gewenste resultaten realiseren.

U wilt aan de hoogste normen voor productkwaliteit voldoen.
Uw meetapparatuur is waar uw kwaliteitssysteem om draait en u wilt er zeker van zijn dat uw meetresultaten aan alle interne en externe vereisten voldoen.
Van der Veeken, welke ingeschreven staat bij Verispec, kan u begeleiden en de gehele jaarlijkse controles onder haar beheer nemen, graag komen wij bij u langs om het geheel te bespreken.

Zoals u leest heeft van der Veeken naast het uitgebreide pakket aan weegcomponenten van “Flintec” zich zelf vooral toegespitst in het begeleiden en adviseren en ondersteunen van zijn klanten
Wij hopen dan ook dat wij dit programma ook samen met u kunnen doorlopen om er voor te kunnen zorgdragen dat u producten tot het maximaal kunnen presteren en uw mensen over de optimale kunnen presteren.

Wilt u graag meer informatie over een mogelijke training voor uw bedrijf of wenst u advies over uw huidige meetapparatuur, neemt u dan gerust ‎contact met ons op.
Diensten

Hebt u een uitdaging of probleem op het gebied van wegen, doseren of controleren dan werken wij graag met u aan een passende oplossing.
Van der Veeken Weegoplossingen zorgen dat uw weegprobleem compleet opgelost wordt.

Wij geven advies over het inzetten van weegcomponenten in controlewegers, afvullers, doseerinstallaties, zakkenvullers, big bag doseerinstallaties, checkweighers, mobiele toepassingen, weeggoten, etc.

Mocht het uitgebreide pakket van Flintec niet toereikend zijn dan zorgen wij dat de aanvulling elders gehaald wordt.
Dit kan een ontbrekend component zijn, maar ook ondersteuning in de vorm van een subassemblage (zoals een bekabeling of inrichten van schakelkasten) gaan we niet uit de weg.

Ons doel is om u als machinefabrieken, procesautomatiseerder, groothandelaren en weegfirma’s te ondersteunen en te adviseren bij het oplossen van iedere denkbare uitdaging op weeg-, doseer- en krachtmeetgebied.
Hierbij kunnen wij bepaalde subassemblages van u overnemen, of een afwijkende aanvraag voor u afhandelen.
Ook het adviseren van u en uw klant om te komen tot de meest geschikte oplossing hoort hierbij.
Wij gaan ons niet richten op het leveren van complete systemen, daarin bent u veel beter.