Catalogus

FT-112 gewichtsindicator

Flintec FT-112 RVS weegversterker

De FT-112 weegindicator is een uiterst nauwkeurig, multifunctioneel apparaat met de mogelijkheid voor het aansluiten van 2 weegschalen. (voor analoge loadcellen) en kan worden gebruikt voor wegen, etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen. Beschikbaar in zowel analoge als digitale versies met SmartAPP-functionaliteit kan de indicator universeel in tal van industriële weegtoepassingen gebruikt worden, waaronder de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische sector. De indicator maakt gebruik van een intuïtieve, op tekst gebaseerde menu-instelling, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. De FT-112 is gehuisvest in een moderne behuizing met afgedekte kabelingangen voor opbouwmontage. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een IP-classificatie van IP67.

De indicator is ook verkrijgbaar met in- en uitgangen en tal van veldbussen

 

Opties.

De analoge versie maakt maximaal 25 loadcell-aansluitingen mogelijk, terwijl de digitale versie tot 16 RC3D loadcellen in staat is. De digitale versie bevat een LPK24-doos van roestvrij staal met geïntegreerde overspanningsbeveiliging. Het dient als een krachtige voeding tussen de terminal en de aangesloten digitale loadcellen.

 

Optionele interfaces;

Profibus, Profinet, CANopen, EtherNET/IP, EtherCAT, CC-Link, Powerlink

Digitale ingangen / uitgangen Opto-geïsoleerde 4 digitale ingangen, 12 tot 28V DC, 10mA / 5 vrije

relaiscontacten, 250V AC of 30 VDC, 0,2A

Analoge uitgang 0-10VDC en 4-20mA

Aansluiting tweede schaal

[caption id="attachment_2029" align="alignleft" width="300"]Flintec FT-112 weeg elektronica Flintec FT-112 voor het sturen van eenvoudige weegsystemen, zoals etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen.[/caption]

Category: Elektronica
Sub-Category: Indicators