FT-112 gewichtsindicator

FT-112 gewichtsindicator

FT-112 gewichtsindicator

Flintec FT-112 RVS weegversterker

De FT-112 weegindicator is een uiterst nauwkeurig, multifunctioneel apparaat met de mogelijkheid voor het aansluiten van 2 weegschalen. (voor analoge loadcellen) en kan worden gebruikt voor wegen, etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen. Beschikbaar in zowel analoge als digitale versies met SmartAPP-functionaliteit kan de indicator universeel in tal van industriële weegtoepassingen gebruikt worden, waaronder de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische sector. De indicator maakt gebruik van een intuïtieve, op tekst gebaseerde menu-instelling, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. De FT-112 is gehuisvest in een moderne behuizing met afgedekte kabelingangen voor opbouwmontage. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een IP-classificatie van IP67.

De indicator is ook verkrijgbaar met in- en uitgangen en tal van veldbussen

 

Opties.

De analoge versie maakt maximaal 25 loadcell-aansluitingen mogelijk, terwijl de digitale versie tot 16 RC3D loadcellen in staat is. De digitale versie bevat een LPK24-doos van roestvrij staal met geïntegreerde overspanningsbeveiliging. Het dient als een krachtige voeding tussen de terminal en de aangesloten digitale loadcellen.

 

Optionele interfaces;

Profibus, Profinet, CANopen, EtherNET/IP, EtherCAT, CC-Link, Powerlink

Digitale ingangen / uitgangen Opto-geïsoleerde 4 digitale ingangen, 12 tot 28V DC, 10mA / 5 vrije

relaiscontacten, 250V AC of 30 VDC, 0,2A

Analoge uitgang 0-10VDC en 4-20mA

Aansluiting tweede schaal

Flintec FT-112 weeg elektronica

Flintec FT-112 voor het sturen van eenvoudige weegsystemen, zoals etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen.

Category: Elektronica
Sub-Category: Indicators

Over de auteur

John van der Veeken administrator

Na meer dan 25 jaar actief te zijn in de weegbusiness, waarvan al sinds 1 april 2009 op zelfstandige basis heeft John van der Veeken onder de naam van der Veeken Weegoplossingen al veel ervaring opgedaan met allerhand weegsystemen. Bij Veeken Weegoplossingen is dan ook veel kennis aanwezig om u het juiste advies te kunnen geven over het bouwen en gebruiken van weegsystemen. In oktober 2020 is, de eenmanszaak, van der Veeken weegoplossingen overgegaan in Veeken Weegoplossingen B.V.