Blog archief

FT-112P panel mount gewichtsindicator

Flintec FT-112P inbouw-weegversterker

De FT-112P weegindicator is een uiterst nauwkeurig, multifunctioneel apparaat voor inbouwen in een schakelkast en kan worden gebruikt voor wegen, etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen. Beschikbaar voor analoge weegsystemen met SmartAPP-functionaliteit kan de indicator universeel in tal van industriële weegtoepassingen gebruikt worden, waaronder de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische sector. De indicator maakt gebruik van een intuïtieve, op tekst gebaseerde menu-instelling, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. De Flintec FT-112P is gehuisvest in een moderne behuizing met connectors voor de verbindingen en inbouwmontage. De voorfront is gemaakt van roestvrij staal en heeft een IP-classificatie van IP67, verder is deze behuizing uit aluminium.

De indicator is ook verkrijgbaar met in- en uitgangen en tal van veldbussen

 

Opties.

De analoge versie maakt maximaal 25 loadcell-aansluitingen mogelijk.

 

Optionele interfaces;

Profibus, Profinet, CANopen, EtherNET/IP, EtherCAT, CC-Link, Powerlink

Digitale ingangen / uitgangen Opto-geïsoleerde 4 digitale ingangen, 12 tot 28V DC, 10mA / 5 vrije

relaiscontacten, 250V AC of 30 VDC, 0,2A

Analoge uitgang 0-10VDC en 4-20mA

Aansluiting tweede schaal

Flintec FT-112P Inbouw-weegelektronica

Flintec FT-112P Inbouw indicator voor het sturen van eenvoudige weegsystemen, zoals etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen.

FT-111P gewichtsindicator

FT-111P Panel mount inbouw weegindicator

De FT-111P panel mount weegindicator is een multifunctioneel apparaat voor universeel gebruik bij meerdere toepassingen. Verkrijgbaar voor zowel analoge als digitale krachtopnemers, de indicator is ideaal voor weegtoepassingen, etikettering en dynamische systeembewaking.

De FT-111P inbouw display maakt gebruik van een intuïtieve op tekst gebaseerde menugids, wat een eenvoudige bediening mogelijk maakt met de mogelijkheid om tot 500 records op te slaan. De analoge versie staat tot 25 load cell-aansluitingen toe.

De indicator is ondergebracht in een moderne inbouw behuizing met connector verbindingen. Het is gemaakt van aluminium met een RVS voorfront, deze heeft een IP-classificatie van IP67.

De indicator is ook verkrijgbaar met in- en uitgangen en tal van veldbussen.

 

optionele interfaces

Profibus, Profinet, CANopen, EtherNET/IP, EtherCAT, CC-Link, Powerlink,

Digitale ingangen / uitgangen Opto-geïsoleerde 4 digitale ingangen, 12 tot 28V DC, 10mA / 5

vrij relaiscontact, 250V AC of 30 VDC, 0,2A,

Analoge uitgang 0-10VDC en 4-20mA

Meer informatie: klik hier

FT-113F Flintec afvulweegprocessor

Flintec FT-113 Fill, vul- en doseercontroller is een hightech, slim en economisch instrument voor gebruik bij verschillende vul- en verpakkingsmachines. De configureerbare receptfunctie en slimme afvulalgoritmen bieden grote voordelen bij het gebruik.

De meest voorkomende afvul- en doseertoepassingen passen in een van de 12 vulmodussen. Master-slave-bewerking biedt de installatie en receptoverdracht naar alle slave-controllers (FT-113 Fill) op de machine. Volledige controle over meerkops-zakken of verpakkingsmachines is beschikbaar.

FT-113 Fill heeft recept- en ID-geheugens met elk 250 records, voor vullingen met verschillende materialen en specifieke vullingen zoals batch-gewijs vullen.

De 7 programmeerbare toetsen kunnen worden toegewezen aan de vooraf gedefinieerde functies om een snelle en informatieve bediening te bieden. Vrij programmeerbare digitale in- en uitgangen elimineren extra PLC-vereisten in de kast om de pomp, stuurklep, stikstofzuivering, roterende klep, zakinflator, materiaalactivator enz. van klanten te regelen.

Voor meer informatie: https://www.flintec.com/electronics/weight-indicators/ft-113f

Flintec FT-113F

FT-113F voor het eenvoudig afvullen van vloeistoffen, poeders en korrels.

FT-113F Back side

12 inputs / 14 outputs

FT-112 gewichtsindicator

Flintec FT-112 RVS weegversterker

De FT-112 weegindicator is een uiterst nauwkeurig, multifunctioneel apparaat met de mogelijkheid voor het aansluiten van 2 weegschalen. (voor analoge loadcellen) en kan worden gebruikt voor wegen, etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen. Beschikbaar in zowel analoge als digitale versies met SmartAPP-functionaliteit kan de indicator universeel in tal van industriële weegtoepassingen gebruikt worden, waaronder de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische sector. De indicator maakt gebruik van een intuïtieve, op tekst gebaseerde menu-instelling, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. De FT-112 is gehuisvest in een moderne behuizing met afgedekte kabelingangen voor opbouwmontage. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een IP-classificatie van IP67.

De indicator is ook verkrijgbaar met in- en uitgangen en tal van veldbussen

 

Opties.

De analoge versie maakt maximaal 25 loadcell-aansluitingen mogelijk, terwijl de digitale versie tot 16 RC3D loadcellen in staat is. De digitale versie bevat een LPK24-doos van roestvrij staal met geïntegreerde overspanningsbeveiliging. Het dient als een krachtige voeding tussen de terminal en de aangesloten digitale loadcellen.

 

Optionele interfaces;

Profibus, Profinet, CANopen, EtherNET/IP, EtherCAT, CC-Link, Powerlink

Digitale ingangen / uitgangen Opto-geïsoleerde 4 digitale ingangen, 12 tot 28V DC, 10mA / 5 vrije

relaiscontacten, 250V AC of 30 VDC, 0,2A

Analoge uitgang 0-10VDC en 4-20mA

Aansluiting tweede schaal

Flintec FT-112 weeg elektronica

Flintec FT-112 voor het sturen van eenvoudige weegsystemen, zoals etiketteren, checkwegen, classificeren, afvullen, stuks tellen en nog veel meer dynamische weegtoepassingen.

FT-111 gewichtsindicator

FT-111 RVS weegindicator

De FT-111 weegindicator is een multifunctioneel apparaat voor universeel gebruik bij meerdere toepassingen. Verkrijgbaar voor zowel analoge als digitale krachtopnemers, de indicator is ideaal voor weegtoepassingen, etikettering en dynamische systeembewaking.

De FT-111 maakt gebruik van een intuïtieve op tekst gebaseerde menugids, wat een eenvoudige bediening mogelijk maakt met de mogelijkheid om tot 500 records op te slaan. De analoge versie staat tot 25 load cell-aansluitingen toe, terwijl de digitale versie tot 16 RC3D Load Cells toestaat.

De digitale FT-111 bevat ook een overspanningsbeveiliging tussen de terminal en de aangesloten loadcellen.

De indicator is ondergebracht in een moderne behuizing met afgedekte kabeldoorvoeren voor bevestiging aan een wand of tafel. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een IP-classificatie van IP67.

De indicator is ook verkrijgbaar met in- en uitgangen en tal van veldbussen.

 

optionele interfaces

Profibus, Profinet, CANopen, EtherNET/IP, EtherCAT, CC-Link, Powerlink,

Digitale ingangen / uitgangen Opto-geïsoleerde 4 digitale ingangen, 12 tot 28V DC, 10mA / 5

vrij relaiscontact, 250V AC of 30 VDC, 0,2A,

Analoge uitgang 0-10VDC en 4-20mA

Flintec FT-111 weeg elektronica

FT-111 voor het duidelijk en nauwkeurig aangeven van je wegingen.

FT-10 gewichtsindicator

Product description

The FT-10 family offers a comprehensive range of weighing indicators for both static and dynamic weighing as well as force measurement applications.
In total, 11 versions are available from basic functionality through to versions with additional I/O and a range of communication protocols, such as Modbus, Profibus-DP, ProfiNET, EtherNet TCP/IP and CANopen.
Capable of 1,600 measurements/sec and with an accuracy of 0.0015% the FT10 is an ideal economic weight indicator. Particularly compact, the housing is made of stainless steel and aluminium, ideal for industrial environments. A large 6-digit LED weight display (red 14 mm) allows easy readability even in poor light conditions. Tactile 5-key keyboard for basic scale functions. Applications include universal weighing, process weighing, process automation & control, test and measurement applications.

Key features;

 • Compact panel housing
 • Max. conversion rate of 1 ,600 updates per second
 • Test weight or eCal calibration
 • Span adjustment under load
 • EU-Type Examination Certificate, 10,000 e (R76)
 • Input sensitivity: 0.4 μV/e (legalfor-trade), 0.1 μV/d (industrial)
 • Bipolar analogue input range (-18…+18mV)
 • Serial ports RS232C, RS485
 • Power supply 12…28 VDC
 • Wide range of optional fieldbuses
 • Modbus as standard

More info; https://www.flintec.com/electronics/weight-indicators/ft-10 

FT-10 indicator

FT-10 weegsysteem display