Heavy Data, weegsysteem data overal beschikbaar via de Cloud

Heavy data weegsystemen laten ontwikkelen (Cloudoplossingen)

De vraag naar heavy data weegsystemen wordt steeds groter. Steeds meer organisaties zien de waarde in van het centraal opslaan van weeggegevens om werkprocessen te optimaliseren. Voor de ontwikkeling van heavy data weegsystemen kunt u uitstekend terecht bij Veeken Weegoplossingen B.V.. Als specialist in het ontwikkelen van gewichts- en krachtmeting toepassingen, kunnen wij u voorzien van dit soort cloudoplossingen.

Heavy Data Scales Cloud

Weegschalen worden in veel industrieën gebruikt voor een breed scala aan taken. De Heavy Data Scales Cloud gebruikt bestaande weegprocessen in productie, transport, opslag en verkoop om data vast te leggen, op te slaan en te visualiseren. Op welke manier de logistieke processen ook worden vormgegeven, er wordt gewogen. Het centraal opslaan van gegevens biedt zeer veel mogelijkheden om een veelzijdigheid aan werkprocessen te optimaliseren. Gegevens die in de cloud zijn opgeslagen, kunnen veilig en eenvoudig worden gedeeld tussen locaties, afdelingen of zelfs tussen bedrijven en worden gebruikt door andere apps. Uiteraard wordt hiervoor een dashboard in een volledig beveiligde omgeving ingericht. Geautoriseerde gebruikers kunnen dit dashboard op ieder gewenst moment en vanaf iedere plek inzien, mits er de beschikking is over een verbinding met het internet.

Ontwikkeling heavy data weegsysteem

Het gebruik van een heavy data weegsysteem is zeer praktisch om op ieder gewenst moment inzicht te hebben in de gegevens. Het is een uitstekende toepassing voor onder andere het controleren van de status van logistieke processen, voorraadbeheersing of de uitvoer van administratieve taken. Een heavy data weegsysteem is veilig in gebruik omdat de gegevens in de cloud staan en er altijd een back-up hiervan beschikbaar is.

Veeken Weegoplossingen B.V is gespecialiseerd in de ontwikkeling van heavy data weegtoepassingen. Deze voorzieningen kunnen volledig worden afgestemd op basis van de wensen en doelstellingen van de gebruiker. Wij kunnen deze toepassingen als een compleet besturingscomponent aanleveren of desgewenst installeren en ondersteuning bieden bij de ingebruikname. Uiteraard staat onze serviceafdeling klaar om de gebruikers van een instructie te voorzien en om eventuele problemen bij het gebruik van de toepassingen te verhelpen.

Meer informatie of persoonlijk advies over het gebruik van heavy data weegsystemen

Heeft u interesse in meer informatie of persoonlijk advies over het gebruik van heavy data weegsystemen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij om uw wensen op dit gebied te bespreken. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken, ons mailen of ons bellen op nummer +31 76 599 1852.

2
Yes
None
1
1000000
Zoeken...
/heavy-data/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Tags:

Heavy Data
Heavy Data IoT-Gateway voor netwerkverbinding
Heavy Data IoT-Gateway voor netwerkverbinding Image

De Heavy data IoT-gateway – de elegante verbinding tussen weegsysteem en cloud – een Industrie 4.0 oplossing

De Heavy Data Gateway verzamelt de weeggegevens via de seriële interface op de weegterminal en stuurt deze via internet naar de Heavy Data weegschaal-Cloud. De verbinding met internet wordt bedraad via Ethernet of via een mobiel netwerk gemaakt. De gateway wordt standaard meegeleverd bij al onze pakketaanbiedingen.

Gegevens die in de cloud zijn opgeslagen, kunnen eenvoudig worden gedeeld tussen locaties, afdelingen of zelfs tussen bedrijven en gebruikt worden door andere apps.

Heavy Data
Heavy Data IoT-Gateway voor netwerkverbinding Image
Heavy Data IoT-Gateway voor netwerkverbinding
De Heavy data IoT-gateway – de elegante verbinding tussen weegsysteem en cloud – een Industrie 4.0 oplossing De Heavy Data Gateway verzamelt de weeggegevens via de seriële interface op de weegterminal en stuurt deze via inter... Lees meer